Πολιτική Απορρήτου

 

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών (παραγγελίες, ερωτήσεις, αγορές) μέσω του ιστοτόπου της, το www.edelweiss.com.gr σας ζητά να γνωστοποιήσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια δεδομένα θα σας ζητηθούν και πώς τα διαχειρίζεται η εταιρεία. Η χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της www.edelweiss.com.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

 

Ποια στοιχεία θα μου ζητηθούν;

 

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.edelweiss.com.gr και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί από το χρήστη το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Για αποστολή ερωτήματος από τη φόρμα επικοινωνίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

 

Πώς χρησιμοποιούνται τα στοιχεία μου;

 

Η ιστοσελίδα www.edelweiss.com.gr αποθηκεύει τα δεδομένα που καταχωρείτε προκειμένου να σας αποστείλει την παραγγελία σας και να επικοινωνεί μαζί σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Η επεξεργασία τους γίνεται σύμφωνα με την εφαρμογή του άρθρου 7 Α Παρ.1(β)Ν2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν , δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης αγοράς με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της κάρτας σας καταχωρούνται απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από τα στοιχεία αυτά.

Η εταιρία αποθηκεύει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση προκειμένου να σας ενημερώνει για τα νέα και τις προσφορές. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερώσεις από το www.edelweiss.com.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.